ΕΤΑΤ-ΤΕΑΠΕΤΕ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

                          ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6932240055 ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.ΤΗΝ 16/9/2016 ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ  ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ.

ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 21 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. 

     

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

Α.Π.: 2455    
Προς το Υπ. Εργασίας
Υπ’ όψιν κου Πετρόπουλου

Κύριοι,

          Σας έχουμε ζητήσει να μας χορηγήσετε  τα στοιχεία των οικονομικών μελετών  που έχουν γίνει  για το ταμείο μας, ΤΕΑΠΕΤΕ από την 31/12/2004 έως σήμερα. Σχετικές  επιστολές  έχουν σταλεί στο Υπουργείο σας  με  αριθμό πρωτοκόλλου  2448/5-2-16 και 2450/8-2-2016  και   αφορούν  το  ΕΤΑΤ  καθώς και το ΕΤΕΑΜ νυν ΕΤΕΑ.

Δεν ξεχνούμε ότι την 17/5/2016 μας υποσχεθήκατε, δεσμευτήκατε, σε επίσκεψη για τα θέματά μας από το Δ.Σ. του Συλλόγου   στα γραφεία σας ότι θα μας χορηγήσετε τα στοιχεία αυτά για να προβούμε ως σύλλογος σε αναλογιστικές μελέτες ακριβώς με ό,τι  στοιχεία  έχουν δοθεί  στην HEWITT  για όσες μελέτες έχουν γίνει μέχρι σήμερα, καθώς και την τελευταία που έγινε με ημερομηνία 5/8/2015, που  θα  καταδείξουν την ανεπάρκεια μελετών, που  έγιναν μέχρι τώρα. Περιμένουμε  λοιπόν την τήρηση της υπόσχεσής  σας σύντομα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας
Εμμ. Βογιατζάκης                   Ανδρ. Μπεκιάρης

 

ΜΑΖΙΚΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΟ ΕΤΑΤ

26/05/2015

Συνάδελφοι,

Σήμερα 26/5/2015 το Δ.Σ του Συλλόγου μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο των εργαζομένων, το Δ.Σ. της ΟΣΤΟΕ και την Ε.Γ της ΟΤΟΕ παρεμβήκαμε μαζικά και αποφασιστικά κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΤΑΤ και παρεμπόδισαμε την συζήτηση και την εκ νέου απόφαση (μετά από εντολή της Κυβέρνησης) για την μεταφορά των αποθεματικών του στην Τράπεζα της Ελλάδος. Το μαζικό διάβημά μας απέτρεψε προσωρινά το Δ.Σ. του ΕΤΑΤ να πάρει την παραπάνω απόφαση. Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε εγρήγορση προκειμένου να διασφαλίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας την παροχή των συντάξεών μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος            Ο Γεν. Γραμματέας
Εμμ. Βογιατζάκης     Ανδρ. Μπεκιάρης

14372-diavima-etat

 

 

Αθήνα 20/3/2014

ΠΡΟΣ

ΕΤΕΑ – ΤΕΑΠΕΤΕ – «ΕΠΙΛΥΣΗ Ο.Ε».

Κύριοι,

Σας ζητούμε άμεσα να καταβάλλετε τις αυξήσεις του 2008 στους συναδέλφους συνταξιούχους του Ταμείου μας, τις οποίες μέχρι σήμερα παράνομα και καταχρηστικά δεν έχετε καταβάλλει ως ΕΤΕΑ.

 

Συνάδελφοι,

 Σας παραθέτουμε την επιστολή  που έστειλε το ΕΤΕΑ στην «ΕΠΙΛΥΣΙΣ Ο.Ε.»  σχετικά με τη καταβολή των αναδρομικών της αύξησης του 2008.

 Από ΕΤΕΑ

Κον Σοφοκλή  Παπαχειμώνα

Διαχειριστή και Νόμιμο  Εκπρόσωπο της εταιρείας «Επίλυσις Ο.Ε».

Σε συνέχεια της από 12/2/2014 επιστολής του Προέδρου του ΤΕΑΠΕΤΕ κου Φιλάρετου, σας παρακαλούμε για τα εξής:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ  

 ΨΑΛΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

   
   

 Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ      

 ΑΝ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

   
   

ΤΑ  ΜΕΛΗ

 ΑΝ. ΜΕΛΗ

ΤΕΡΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΝΝΑ

ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΚΛΕΙΣΙΟΥΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΠΑΡΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΚΡΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

            

ΕΞΩΔΙΚΗ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΔΗΛΩΣΗ

          Του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, 3ης Σεπτεμβρίου 8, Αθήνα, νόμιμα εκπροσωπούμενου

ΠΡΟΣ

1.Το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδας  ΤΕΑΠΕΤΕ), Νίκης 23 Αθήνα,νόμιμα εκπροσωπούμενο,  

2. ΦΙΛΑΡΕΤΟ  ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ Τον Πρόεδρο του Δ.Συμβουλίου του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδας  (ΤΕΑΠΕΤΕ)  , κάτοικο ως εκ της ιδιότητάς του, Αθηνών (Νίκης 23)

3. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Δ/ντή του ΤΕΑΠΕΤΕ, Νίκης 23,Αθήνα

Το σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδας», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός 3ης Σεπτεμβρίου  8),όπως εκπροσωπείται κατά το νόμο

Σελίδα 1 από 2