Είστε εδώ:ΓΕΝΙΚΑ»Αθήνα 7/10/2016
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 12:31

Αθήνα 7/10/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνάδελφοι συνταξιούχοι της Εμπορικής Τράπεζας,

Σας γνωρίζω ότι ήλθε στα χέρια μου, μετά από προσπάθειες 5 ετών, ένα σημαντικό, πολύ σπουδαίο έγγραφο για τις τράπεζες.

Το έγγραφο αυτό αφορά την Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και όλες τις συστημικές τράπεζες, για την ελληνική οικονομία. Το έγγραφο αυτό περιλαμβάνει όλο το φάσμα και την αξιολόγηση όλης της ελληνικής οικονομίας. Μέσα σε αυτό το φάσμα υπάρχει και η κατηγορία των στεγαστικών δανείων και την αξιολόγηση τους. Σχετικά με αυτό αναφέρεται ότι πρέπει να υπάρξει κούρεμα με πλήρως τεκμηριωμένο σκεπτικό, προκειμένου να υπάρξει βιωσιμότητα.

Το σκεπτικό του εγγράφου είναι τόσο σωστό και ακριβές, διότι σε αυτό γίνεται αναφορά και στην απαξίωση των αξιών των ακινήτων στη χώρα μας από το 2008 έως το 2011. Η μείωση των αξιών ανέρχεται στο 52% ( από + 35% το 2008 στο - 17% το 2011). Είναι κατανοητό το τι συμβαίνει σήμερα.

Συνάδελφοι, ήδη έχω δώσει εντολή στο έγκριτο δικηγορικό γραφείο της κυρίας Αριάδνης Νούκα να διερευνήσει την δυνατότητα δικαστικής επιδίωξης για το στεγαστικό δάνειο μου, που με αφορά. Αυτά τα έγγραφα τα έχω δώσει στην κ. Νούκα προς διερεύνηση.

Εμμανουήλ Βογιατζάκης
Site: mvogiatzakis.eu
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κινητό: 6932240055
 

Y.Γ.: Επειδή δεν είναι δυνατόν να αποκαλυφθούν τα έγγραφα αυτά δημόσια, όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει το e-mailτου σε εμένα για να τον ενημερώσω σχετικά.

dikigoriko-grafeio

Προς  κ. Βογιατζάκη  Εμμανουήλ

Κατόπιν εντολή σας προς το γραφείο μας προς εξέταση της δυνατότητας απομείωσης των δανειακών υποχρεώσεων των συναδέλφων σας και δικαστικής επιδίωξης αυτής,  έλαβε χώρα  ενδελεχής έρευνα εκ μέρους μας των εγγράφων που μας παραδώσατε καθώς και διερεύνηση  της στοιχειοθέτησης επαρκούςς νομικής βάσης προς τον σκοπό αυτό.

Η θέση του γραφείο μας, είναι, ότι δύναστε να προχωρήσετε δικαστικά και να διεκδικήσετε την απομείωση των δανειακών σας υποχρεώσεων.

Ως εκ τούτων, αναμένουμε εντολή σας προκειμένου να σας παραθέσουμε  τον κατάλογο των απαιτούμενων εγγράφων που πρέπει να παραδωθούν εκ μέρους των μελών σας.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΝΟΥΚΑ ΑΡΙΑΔΝΗ