Είστε εδώ:ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 8 (15/12/10)

Η Διοίκηση της Τράπεζας ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και ορίσθηκε συνάντηση στις   9/12/10 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10 π.μ. Στην προγραμματισμένη συνάντηση στις 9.12.10 τα μέλη του Δ.Σ. ανέπτυξαν τις πάγιες θέσεις του Συλλόγου  και ζήτησαν την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων μας.Όμως η άλλη  πλευρά με προκλητικό τρόπο  εξ’ αρχής ξεκαθάρισε  ότι δεν υπάρχουν  χρήματα και εξ’ αυτού του λόγου δεν μπορούν να δώσουν τίποτε. Μάλιστα προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα  λέγοντας ότι το 83% των συναδέλφων συνταξιούχων, έχουν αποσύρει τα χρήματά τους  στον ανταγωνισμό και ότι θα πρέπει να ζητήσουμε τα δάνεια που θέλουμε από τις Τράπεζες του ανταγωνισμού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 13 28.11.2011

Συνάδελφισσες και Συνάδελφοι, Η άγρια επίθεση εναντίον των δικαιωμάτων μας όχι μόνο συνεχίζεται αμείωτη, αλλά η Κεντρική Κυβέρνηση αναλαμβάνει νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες με στόχο να ψηφιστεί Νόμος εντός του μηνός Δεκεμβρίου που θα φέρει επιπλέον βάρη και περαιτέρω μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις. Ήδη σε όλα τα ΜΜΕ αναφέρεται ότι κατ’ επιταγήν της Τρόικας η Κυβέρνηση θα πρέπει να μειώσει από 1-1-2012 τις επικουρικές συντάξεις στο 20% της κύριας σύνταξης. Παράλληλα στον προϋπολογισμό του 2012 που κατατέθηκε στη Βουλή η κρατική επιχορήγηση για τα Ταμεία, μειώνεται ολοένα, προαναγγέλοντας έτσι τις νέες περικοπές στις κύριες και επικουρικές, που έρχονται να συμπληρώσουν τις προηγούμενες. ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 15 30/01/2012

Συνάδελφοι,Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά σε νέα συγκέντρωση την Τετάρτη 08/02/2012 και ώρα 10.00 π.μ. στην Πλατεία Κοτζιά, προκειμένου στη συνέχεια να απαιτήσουμε  από την Τράπεζα  την επίλυση των πιο  κάτω σοβαρότατων προβλημάτων μας. Α)  Επαναφορά των διακοπεισών συντάξεων σε συναδέλφους και συναδέλφισσες που βιαίως υπήχθησαν στο ΙΚΑ  και το ΕΤΑΤ διέκοψε την σύνταξη, στο τρίμηνο, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.B) Να εμποδίσουμε  την παράδοση των συνταξιοδοτικών φακέλων διότι δολίως και κρυφίως  ο Πρόεδρος του ΤΕΑΠΕΤΕ κ. Ζώννιος Λεωνίδας απεργάζεται την παράδοση τους στο ΕΤΕΑΜ. Υπενθυμίζουμε ότι αναμένεται  σύντομα η...

 • Απόσπασμα από την εκπομπή KONTRA CHANNEL O ENERGOS POLITHS 21 07 13

  Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 15:23
 • Απόσπασμα από την εκπομπή KONTRA CHANNEL O ENERGOS POLITHS 16 06 13

  Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 20:28
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 8 (15/12/10)

  Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 14:20
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 13 28.11.2011

  Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 08:15
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 15 30/01/2012

  Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 14:39

vogiatzakis

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ  

 ΨΑΛΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

   
   

 Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ      

 ΑΝ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

   
   

ΤΑ  ΜΕΛΗ

 ΑΝ. ΜΕΛΗ

ΤΕΡΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΑΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΝΝΑ

ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΚΛΕΙΣΙΟΥΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΠΑΡΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΚΡΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

            

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε  ότι ο συνάδελφος Αντωνίου Σωτήρης κηδεύτηκε σήμερα  το μεσημέρι, 14/1/2014,   στο νεκροταφείο του Βύρωνα. Επιθυμία του ήταν να δημοσιοποιηθεί ο θάνατός του μετά την κηδεία του.

Σας γνωστοποιούμε  τον επικήδειο που διάβασε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Εμμ. Βογιατζάκης για λογαριασμό του Συλλόγου Συνταξιούχων.

Αγαπητέ φίλε Σωτήρη,

Κατόπιν συνεννοήσεως και επαφής του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο ΕΤΕΑ (ΕΤΕΑΜ), πήρε απόφαση στην τελευταία συνεδρίασή του, να χορηγηθούν οι αυξήσεις του έτους 2008 στους συναδέλφους συνταξιούχους.

ΠΡΟΣ

Γενικό Διευθυντή ALPHABANK  κo Φιλάρετο Σπύρο

Κύριε Γενικέ Διευθυντά,

Σήμερα 10.12.2013 δώσατε την συγκατάθεσή σας για να πάρει το ΕΤΕΑ τους συνταξιοδοτικούς φακέλους των συνταξιούχων του ΤΕΑΠΕΤΕ, σε ερώτησή μας στους αρμόδιους λειτουργούς του ταμείου. (Σημειωτέον ότι το ΤΕΑΠΕΤΕ δεν το έχουν καταργήσει ούτε οι δικαστικές αποφάσεις, ακόμη και του Αρείου Πάγου) μας δήλωσαν ότι έχετε γνωμοδότηση από τους νομικούς σας προφανώς ότι μπορείτε να παραδώσετε τους φακέλους μας, δηλαδή την περιουσία μας.

 

ΑΝΩΤΑΤΗ  ΓΕΝΙΚΗ   ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΕΛΛΑΔΟΣ      Α   Γ   Σ   Σ   Ε

     *  Η  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ  ΤΗΣ Α.Γ.Σ.Σ.Ε.  ΜΕ  ΤΙΤΛΟ ¨ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ¨ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ. ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ  ΚΑΘΕ  ΚΥΡΙΑΚΗ  ΑΠΟ ΩΡΑ 18 -  19 ΣΤΟ  ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL    ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  NOVA  ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ  852