Είστε εδώ:ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 8 (15/12/10)

Η Διοίκηση της Τράπεζας ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και ορίσθηκε συνάντηση στις   9/12/10 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10 π.μ. Στην προγραμματισμένη συνάντηση στις 9.12.10 τα μέλη του Δ.Σ. ανέπτυξαν τις πάγιες θέσεις του Συλλόγου  και ζήτησαν την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων μας.Όμως η άλλη  πλευρά με προκλητικό τρόπο  εξ’ αρχής ξεκαθάρισε  ότι δεν υπάρχουν  χρήματα και εξ’ αυτού του λόγου δεν μπορούν να δώσουν τίποτε. Μάλιστα προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα  λέγοντας ότι το 83% των συναδέλφων συνταξιούχων, έχουν αποσύρει τα χρήματά τους  στον ανταγωνισμό και ότι θα πρέπει να ζητήσουμε τα δάνεια που θέλουμε από τις Τράπεζες του ανταγωνισμού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 13 28.11.2011

Συνάδελφισσες και Συνάδελφοι, Η άγρια επίθεση εναντίον των δικαιωμάτων μας όχι μόνο συνεχίζεται αμείωτη, αλλά η Κεντρική Κυβέρνηση αναλαμβάνει νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες με στόχο να ψηφιστεί Νόμος εντός του μηνός Δεκεμβρίου που θα φέρει επιπλέον βάρη και περαιτέρω μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις. Ήδη σε όλα τα ΜΜΕ αναφέρεται ότι κατ’ επιταγήν της Τρόικας η Κυβέρνηση θα πρέπει να μειώσει από 1-1-2012 τις επικουρικές συντάξεις στο 20% της κύριας σύνταξης. Παράλληλα στον προϋπολογισμό του 2012 που κατατέθηκε στη Βουλή η κρατική επιχορήγηση για τα Ταμεία, μειώνεται ολοένα, προαναγγέλοντας έτσι τις νέες περικοπές στις κύριες και επικουρικές, που έρχονται να συμπληρώσουν τις προηγούμενες. ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 15 30/01/2012

Συνάδελφοι,Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά σε νέα συγκέντρωση την Τετάρτη 08/02/2012 και ώρα 10.00 π.μ. στην Πλατεία Κοτζιά, προκειμένου στη συνέχεια να απαιτήσουμε  από την Τράπεζα  την επίλυση των πιο  κάτω σοβαρότατων προβλημάτων μας. Α)  Επαναφορά των διακοπεισών συντάξεων σε συναδέλφους και συναδέλφισσες που βιαίως υπήχθησαν στο ΙΚΑ  και το ΕΤΑΤ διέκοψε την σύνταξη, στο τρίμηνο, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.B) Να εμποδίσουμε  την παράδοση των συνταξιοδοτικών φακέλων διότι δολίως και κρυφίως  ο Πρόεδρος του ΤΕΑΠΕΤΕ κ. Ζώννιος Λεωνίδας απεργάζεται την παράδοση τους στο ΕΤΕΑΜ. Υπενθυμίζουμε ότι αναμένεται  σύντομα η...

 • Απόσπασμα από την εκπομπή KONTRA CHANNEL O ENERGOS POLITHS 21 07 13

  Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 15:23
 • Απόσπασμα από την εκπομπή KONTRA CHANNEL O ENERGOS POLITHS 16 06 13

  Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 20:28
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 8 (15/12/10)

  Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 14:20
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 13 28.11.2011

  Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 08:15
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 15 30/01/2012

  Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 14:39

vogiatzakis

Σχετικά Βίντεο

 

 

"Έρχονται μειώσεις στις συντάξεις των τραπεζοϋπαλλήλων"

Πατήστε εδώ για να δείτε το άρθρο

Πηγή: euro2day.gr

001

 

 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

«ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Γιατί επέλεξα τον κ. Χατζημαρκάκη και το κόμμα

«ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

ΕΠΕΙΔΗ

            Έχει πολυετή θητεία με εμπεδωμένη γνώση  της λειτουργίας των Ευρωπαϊκών θεσμών στο Ευρωκοινοβούλιο συνολικά 11 χρόνια Ευρωβουλευτής.

Με άριστες και στοχευμένες σπουδές στον τομέα των πολιτικών επιστημών με άριστη και ευρεία γλωσσομάθεια (5 γλώσσες - Ελληνικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά ).

Με άριστη επαγγελματική κατάρτιση, ξεχωριστό ήθος και Ελληνοπρέπεια που δοκιμάστηκε όταν επέλεξε  τα συμφέροντα της Ελλάδος μας, από το προσωπικό του συμφέρον στα πλαίσια του κόμματος των ελεύθερων δημοκρατών της Γερμανίας.

Για την χώρα μας είναι επιτακτική ανάγκη να εκπροσωπηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από ανθρώπους του ήθους, της επιστημονικής κατάρτισης και των εμπειριών του Γεωργίου Χατζημαρκάκη για την προβολή, τεκμηρίωση επίλυση στα πλαίσια της ενωμένης Ευρώπης και των κρίσιμων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας στο οικονομικό κοινωνικό και εθνικό πεδίο και διότι έχει διασυνδέσεις με διάφορες ομάδες πίεσης   LOBBΙΕS που λειτουργούν στο περιθώριο των Ευρωπαϊκών θεσμών ικανών να προωθήσουν τα Ελληνικά συμφέροντα.

Τώρα σύμφωνα με όσα αναφέρω για τον Χατημαρκάκη, η δική μου προσπάθεια που θα κάνω θα είναι σε δυο μέτωπα:

Α) Η καταπολέμηση της ανεργίας των νέων μας, για να σταματήσει η φυγή τους στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας.
Β) Η αναστροφή της εξαθλίωσης των συνταξιούχων, καθώς και τις μειώσεις των συντάξεών τους. Αλλά και την προστασία της υγείας τους και της αξιοπρεπούς περίθαλψής τους, που τόσο βάναυσα έχει κατακρεουργηθεί από τις μνημονιακές κυβερνήσεις και την Τρόικα στην Ευρωβουλή.
 

Πρόσφατα την Μεγάλη Τρίτη μπήκε στην Ευρωβουλή ως θέμα “οι μειώσεις των συντάξεων έως 50% στην Ελλάδα” από τον Χατζημαρκάκη εφόσον εκλεγεί πάλι από εμάς τους Έλληνες, θα συνεχίσει αυτόν τον αγώνα  για προστασία της τιμής και της αξιοπρέπειας μας ως Ελλήνων πολιτών.

Τιμήστε αυτούς που μας τιμούν έμπρακτα με τις πράξεις τους.

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο, ευχαριστώ όλους όσους θα στηρίξουν την προσπάθειά μου, αλλά και όσους για δικούς τους λόγους δεν θα την στηρίξουν αυτήν.

 

Με εκτίμηση και τιμή

Εμμ. Βογιατζάκης

karta 9x12 geniki back monofillo ipopsifiwn21x9.5 geniki back

monofillo ipopsifiwn21x9.5 VOGIATZAKIS

vogiatz karta